top of page

MANIFOLDBLOKKEN

De manifoldtechniek vormt op het gebied van de hydraulische energiebesturing in veel gevallen een goede oplsosing, omdat de uitstekende voordelen van de hydrauliek bij deze techniek op ideale wijze worden gecombineerd.

2013_06_JA_Aggregat_0104_Retusche.jpg

Met het gebruik van inschroefventielen samen met Cetop opbouwventielen, waarvan de conventionele ventielbehuizingen en grondplaten vervallen, kan een hoge vermogensdichtheid worden gerealiseerd. Het manifoldblok vervangt met zijn geboorde verbindingskanalen de ventielbehuizingen, vele koppelingen, leidingen en slangen. 

Vermogensverliezen, zoals drukvallen en hoge temperatuurontwikkeling, en installatieruimte werden gereduceerd. Het installatiewerk wordt duidelijk vereenvoudigd. Door de consequente verplaatsing van de afdichtpunten in het regelblok en de daardoor mogelijke reducering van de afdichtingspunten naar buiten, wordt het lekkagerisico tot een minimum verlaagd.

L.I.S. Hydraulics zal steeds samen met de klant het hydraulisch schema stap voor stap overlopen alvorens over te gaan tot de productie van het manifoldblok. Ook wordt er steeds met de klant besproken waar de uitwendige aansluitingen naar de verbruikers komen te zitten, zodat de manifoldblok perfect in het geheel van de hydraulische installatie past.

MANIFOLDS

MANIFOLDS

bottom of page