top of page

VERKOOP HYDRAULISCHE COMPONENTEN

L.I.S. HYDRAULICS kan de efficiency en de productiviteit van de klant zijn processen aanzienlijk verhogen, door hun te adviseren bij de keuze van de juiste hydraulische compontenten, die zijn productiestilstand mnimaliseren.

AS-178101-300x300-1700484532352.jpg

Onze partners in deze processen zijn:

  • Bosch Rexroth

  • Voss

  • Aventics

  • Stauff

  • Gates

  • HANSA-FLEX

Ook kunnen wij de klant inzicht geven over de laatste generatie van hydraulische componenten, die minder belastend zijn voor het milieu, en die ook nog eens de nodige energiebesparingen opleveren. Daarom hanteert L.I.S. Hydraulics ook enkel componenten van een hoge kwaliteit en een hoge duurzaamheid van gerenommeerde merken. Zo zijn we service partner van de Bosh Rexroth Group. Het is tevens de bedoeling dat de klant via deze website gemakkelijk en indien nodig samen met iemand van L.I.S. Hydraulics zijn juiste componenten kan vinden en snel een juiste prijs en leveringstermijn kan bekomen.

BOSCH REXROTH

De uitgebreide ervaring van Bosch Rexroth op het gebied van industriële hydraulica en knowhow in intelligent connected hydraulics is de sleutel tot het verhogen van de efficiëntie van uw operatie , productiviteit en concurrentievermogen.

Intelligente hydraulica gebouwd op een technologische expertise
De leidende positie van Bosch Rexroth als belangrijke leverancier van industriële hydraulica is te danken aan zijn intelligente componenten, systemen en uitgebreide kennis van toepassingen en engineering. We bieden 's werelds breedste hydrauliekassortiment met standaardproducten, toepassing gerelateerde systemen en ultramoderne klant-specifieke hydraulische oplossingen op maat.

Industriële hydraulica met geïntegreerde intelligentie
Met behulp van zeer geavanceerde micro-elektronica heeft de innovatie van Bosch Rexroth geleid tot hydraulische oplossingen die slimmer, flexibeler en capabeler zijn. Van hydraulische pompen en cilinders tot hydraulische motoren, kleppen, slangen en meer, onze krachtige en uiterst efficiënte producten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in de modernste machineconcepten. Wanneer u investeert in een product van Bosch Rexroth voor industriële hydraulica, kunt u er zeker van zijn dat u de vruchten zult plukken van een perfecte toepassings-specifieke aandrijfoplossing.

Van standaard hydrauliek tot Engineer
Bosch Rexroth is ook uw ideale partner voor de ontwikkeling.

AVENTICS

Aventics is een betrouwbare en innovatieve pneumatische oplossing die in de Emerson’s groep opgenomen is. Het is een uitgebreide AVENTICS-portfolio van cilinders, kleppen, luchtvoorbereiding en drukregelaars, dat ontwikkeld is in Duitsland. Met een compact ontwerp en onderhoudsarme technologie om machines aan te drijven, kan erop worden vertrouwd dat deze pneumatiek een betrouwbare en efficiënte werking levert, zelfs in de meest veeleisende toepassingen en omgevingen.

bottom of page